Om oss

Human Design Mentor

Du blir kjent med hvem du egentlig er bakenfor all påvirkningen som har foregått hele livet. Systemet gir deg en forståelse av hvor stress og press kommer fra og hva du kan gjøre med det. HD kan hjelpe deg få svar på hva som er din oppgave her på jorda.

Mentor og fagansvarlig

Line Elisabeth Zakariassen

(Generator 4/6, Emosjonell Autoritet)
Line har 10 års erfaring med Human Design, og hun har alltid hatt en stor og dyp respekt for den menneskelige utviklingen.

“På min egen utviklingsvei har jeg studert og vært elev under forskjellige veiledere og lærere. Det var først i 2010 at min egen vei skiftet retning, da jeg fikk Reading for første gang. Gjennom Strategien, jeg da ble klar over, kjente jeg en respons til selve kunnskapen. Dette resonnerte i hele meg, og det har det fortsatt å gjøre. Human Design har vært til stor hjelp når det gjelder det å akseptere og forstå meg selv, andre og programmet vi lever i. Nå ønsker jeg å gi andre den samme gaven, som jeg fikk til å bli kjent med meg selv og å elske meg selv, og tillate meg selv høyere aksept og løsrivelse fra denne identifiseringen med systemet.”

Mentorstudent
og prosjektansvarlig

Nina L. Bøckmann

(Projector 2/4, Spleen Autoritet)
Nina er utdannet coach og jobber i tillegg som terapeut. Tidligere har hun jobbet med ulike prosjekter, og hun har også skrevet flere bøker. Hun er genuint opptatt av å hjelpe mennesker med å løse små og store utfordringer knyttet til helse og livskvalitet, og hun er også opptatt av å forstå hvilke underliggende faktorer som gjør at vi kan ha en god fysisk, mental og emosjonell helse.

«Jeg ble introdusert for Human Design sommeren 2020 og kort tid etter fikk en reading av Mentor Line. I løpet av readingen fikk jeg en rekke aha-opplevelser, og jeg følte at brikkene jeg tidligere ikke visste hvor hørte hjemme falt på plass. Jeg fikk umiddelbart en større forståelse og aksept for meg selv og så samtidig verdien dette også kan ha for andre. Jeg bestemte meg for å starte som Mentorstudent for å kunne dele denne verdifulle kunnskapen med andre.»

Tjenester

Reading & kurs

Reading gir deg time med en ekspert som vet hvordan å lese ditt kart. Kurs gir deg mer dypde slik at du kan lære selv hvordan å forstå deg selv.

Se våre KURS og andre tjenester

Sosiale Medier

Følg oss

Her vil vi oppdatere deg med eventer og spennende nyheter. Vi gir deg morsomme synkronisiteter og dypere forståelse om Human Design.