Om oss

Human Design Mentor

Du blir kjent med hvem du egentlig er bakenfor all påvirkningen som har foregått hele livet. Systemet gir deg en forståelse av hvor stress og press kommer fra og hva du kan gjøre med det. HD kan hjelpe deg få svar på hva som er din oppgave her på jorda.

Mentor og fagansvarlig

Line Elisabeth Zakariassen

(Generator 4/6, Emosjonell Autoritet)
Line har 10 års erfaring med Human Design, og hun har alltid hatt en stor og dyp respekt for den menneskelige utviklingen.

“På min egen utviklingsvei har jeg studert og vært elev under forskjellige veiledere og lærere. Det var først i 2010 at min egen vei skiftet retning, da jeg fikk Reading for første gang. Gjennom Strategien, jeg da ble klar over, kjente jeg en respons til selve kunnskapen. Dette resonnerte i hele meg, og det har det fortsatt å gjøre. Human Design har vært til stor hjelp når det gjelder det å akseptere og forstå meg selv, andre og programmet vi lever i. Nå ønsker jeg å gi andre den samme gaven, som jeg fikk til å bli kjent med meg selv og å elske meg selv, og tillate meg selv høyere aksept og løsrivelse fra denne identifiseringen med systemet.”

Administrerende leder
og guide

Kjetil Andreas Dreyer

(Projector 2/4, Emosjonell Autoritet)
Kjetil har alltid hatt en stor begeistring for menneskelig og sjelelig utvikling, og han har et brennende ønske om å bidra til å skape en bedre verden. Fra tidligere har Kjetil erfaring med ulike former for entreprenørskap og har grunnlagt flere selskaper og folkeaksjoner.

“Jeg fikk min første Reading i Human Design i 2017 og skjønte umiddelbart hvilken umåtelig verdi og gave disse innsiktene var for meg selv og menneskeheten. Det at vi har denne bruksanvisningen har åpnet opp mine øyne og gitt meg en dypere forståelse av meg selv, mitt potensiale og mine styrker, men også mine “not self” eller forbedringsområder og svake punkter. Som emosjonell Projector har det å forstå min strategi og akseptere og anerkjenne min egen emosjonalitet, vært banebrytende.

Mentorstudent og
medieansvarlig

Silje Astrid Ristvedt

(Selv projiserende Projector, 3/5)
Utdannet Barnevernspedagog og Student for Prosjektledelse ved Handelshøyskolen BI. Interessefelt for mennesket, menneskets funksjon, samhandling og potensialet.

«Jeg fikk min første reading hos Mentor Line i juli 2020 og har siden den gang blitt mektig imponert og videre dypdykket som Mentorstudent ved Human Design Mentor programmet. Personlig følte jeg at jeg fant en plattform der jeg så meg selv og fikk være meg selv, og livet fikk en flyt. Alt ble tydelig da mange spørsmål ble besvart, på en logisk, grundig og konkret måte rettet spesifikt mot meg. Jeg ble sett for den jeg er og på den måten kan jeg nå akseptere og elske meg selv som jeg aldri har gjort før. Mitt ønske er at flere skal få denne opplevelsen.»

Mentorstudent
og prosjektansvarlig

Nina L. Bøckmann

(Projector 2/4, Spleen Autoritet)
Nina er utdannet coach og jobber i tillegg som terapeut. Tidligere har hun jobbet med ulike prosjekter, og hun har også skrevet flere bøker. Hun er genuint opptatt av å hjelpe mennesker med å løse små og store utfordringer knyttet til helse og livskvalitet, og hun er også opptatt av å forstå hvilke underliggende faktorer som gjør at vi kan ha en god fysisk, mental og emosjonell helse.

«Jeg ble introdusert for Human Design sommeren 2020 og kort tid etter fikk en reading av Mentor Line. I løpet av readingen fikk jeg en rekke aha-opplevelser, og jeg følte at brikkene jeg tidligere ikke visste hvor hørte hjemme falt på plass. Jeg fikk umiddelbart en større forståelse og aksept for meg selv og så samtidig verdien dette også kan ha for andre. Jeg bestemte meg for å starte som Mentorstudent for å kunne dele denne verdifulle kunnskapen med andre.»

Tjenester

Reading & kurs

Reading gir deg time med en ekspert som vet hvordan å lese ditt kart. Kurs gir deg mer dypde slik at du kan lære selv hvordan å forstå deg selv.

Se våre KURS og andre tjenester

Sosiale Medier

Følg oss

Her vil vi oppdatere deg med eventer og spennende nyheter. Vi gir deg morsomme synkronisiteter og dypere forståelse om Human Design.